Seminar 4april 2012:
Flexibele verkoop

 

Ons eerste seminar van dit jaar – op woensdag 4 april – had als thema ‘Flexibele verkoop’. Vol praktijktips om met verkoopactiviteiten gericht in te spelen op veranderingen in de markt.

Mr. Simone Fijneman en mr. Jurgen van Asten hebben overzichtelijk uiteengezet welke mogelijkheden er zijn om verkoop flexibel in te vullen. Zo kwamen onder meer de freelancer en de handelsagent voorbij, net als de diverse vormen van distributie en franchise. Vanuit praktische en juridische hoek zijn alle onderwerpen belicht. De relevante wetten en regels zijn benoemd en de do’s en – minstens zo belangrijke – dont’s bij het opstellen en inrichten van de verschillende overeenkomsten. Een rekenvoorbeeld verschafte helder inzicht over hoe hoog een klanten- of goodwillvergoeding kan uitpakken. Ook de internationale dimensie kwam aan bod.

Als afsluiter verraste Jurgen van Asten de aanwezigen met een bijzondere mededeling. Vanaf 1 mei aanstaande gaat Kroon + Partners Advocaten verder onder de naam Blue Legal. Met het vertrouwde team en een frisse, moderne aanpak van juridische vraagstukken.

Wij danken de aanwezigen voor hun actieve deelname en de gezelligheid tijdens de borrel na afloop. Wij wensen hun veel succes met hun (flexibele) verkopen!

De PowerPointpresentatie van dit seminar is beschikbaar via;

Elk jaar organiseren wij tenminste 4 actuele seminars voor onze klanten en relaties. Het eerstvolgende staat gepland op woensdag 6 juni, met als thema ‘Wat kost een ontslag?’.

Graag tot dan!

Kroon + Partners Advocaten